Mmmm..... cookies...

Afdeling

Ryesgade
952-0

68 moderne, lyse familieboliger med god central beliggenhed i Horsens.

RYESGADE 2 har 35 boliger opført i 2015 og har alle en sydvendt altan ud mod Vestergade samt indgang fra gårdsidens åbne altangange. På facaden ud mod Vestergade er altanerne 'skubbet ind' via et glasværn, så de passer smukt ind i facadens helhed.
Boligerne har et depotrum på ca. 2 m2 i form af et skur.

RYESGADE 4 har 33 boliger opført i 2018 og har alle en vestvendt altan mod Ryesgade er altanerne ligeledes 'skubbet ind' via et glasværn, så de passer smukt ind i facadens helhed.
Boligerne har et depotrum på ca. 2 m2 beliggende på svalegangene.

Alle boliger er udstyret med Køle/fryseskab, komfur og emhætte.
Der er forberedt til at opsætte opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine.

På 3. sal i hver blok ligger en fællestagterrasse i hele bygningens. Fra altangangene på gårdsiden af bygningen løber en rampe til tagterrassen. Der er adgang med elevator til alle boligerne via et elevatortårn til altangangene.

Rundt om boligerne er der etableret forskellige udearealer: cykelskur og skure til affaldshåndtering, 70 parkeringspladser samt 2 stk. EON el-ladestandere.

På Ryesgade er det tilladt at holde 1 hund eller 1 kat.

Indkøbsmulighederne er rigtig gode. Lige overfor ligger en Netto-butik, mens der i Horsens midtby findes et væld af forskellige butikker. Kun få hundrede meter væk ligger Horsens nye kulturinstitution Fængslet. Der er heller ikke langt til Forum Horsens med idrætsfaciliteter og stadion.

FUSSINGSVEJ er et bofællesskab med 14 boliger. Boligerne anvises af Horsens Kommune.
Det er IKKE tilladt at holde husdyr.Boliginfo

Adresser

Fussingvej 19,
8700 Horsens

Ryesgade 2 A-M, 4 A-F,
8700 Horsens

Ledige lejemål

2 vær. - 84 m2 - 6853 kr.

3 vær. - 93 m2 - 7836 kr.

2 vær. - 80 m2 - 6848 kr.

3 vær. - 98 m2 - 8197 kr.

Boligtype

Antal boliger

82

Energimærke

A1

Andet

Altan: Ja
Elevator: Ja
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

2-4

Størrelser

44-119 m2

Husleje

4258-9505 kr.

Indskud

18900-48699 kr

Ventetid

3 mdr.-1 år.

Skriv dig op her!

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

ANTENNE: RYESGADE 2 har en foreningsaftale med Waoo/Fibia, som kan levere antenne-/internetsignal. Grundbeløb opkræves via huslejen og kan ikke fravælges. Der er IKKE signal ved indflytning, kontakt Fibia for at bestille signal på www.fibia.dk eller på tlf. 70 29 24 44. RYESGADE 4 OG FUSSINGSVEJ 19 har ingen foreningsaftale, men YouSee kan levere signal. Lejer sørger selv for til- og afmelding.

Lejemålet opvarmes med varme fra Horsens Fjernvarme, hvortil der er tilslutningspligt. I forbindelse med din/jeres indflytning, sørger vi for at give fjernvarmeværket besked. Vi sender derfor fjernvarmeværket dit/jeres fulde navn(e), lejemålets adresse, telefonnummer samt e-mail. Fjernvarmeværket er selvstændig dataansvarlig for behandlingen af dine persondata og kan kontaktes på info@fjho.dk. Lejerbos behandling af persondata fremgår på vores hjemmeside www.lejerbo.dk under fanen ”Om Lejerbo” -> ”Persondata”.

Såfremt der i lejemålet er forberedt til opvaskemaskine, forefindes der som udgangspunkt ikke et skab, da der vil være hulrum med plads til egen opvaskemaskine.

HUSDYR RYESGADE: Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 5 stk.), små gnavere i bur, dog ikke kaniner, samt 1 indekat eller 1 hund. Krybdyr som f.eks. slanger, firben, skorpioner og skildpadder er ikke kæledyr, og derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr, eller dyr der af offentligheden kan opfattes som farlige, skadedyr eller giftige, som f.eks. rotter. Det er tilladt at have akvarium på op til 300 liter. Det er ikke tilladt at holde forbudte hunderacer eller krydsninger heraf i henhold til politivedtægten. Det er heller ikke tilladt at holde hunde, der er på en evt. observationsliste. Skriftlig tilladelse til at have hund eller kat skal indhentes på Servicecentret. Hunden skal være chippet og registreret i Dansk Hunderegister, og være ansvarsforsikret. Katten skal være neutraliseret og chippet eller øretatoveret. Katten skal være registreret i Dansk Katteregister. Dyrene må ikke være generende for omgivelserne ved f.eks. deres opførsel, lugt eller støj – herunder gørende hunde. Dyrene må ikke besørge på matriklen, ved uheld skal der ryddes op HUSDYR FUSSINGVEJ: Der er ikke tilladt at holde husdyr.